Hi! I came back from my faaaavorite country to this tiny island and I'm gonna restart blogging about what I had there. I'm sure that'll be tons! What I start with is the first breakfast in the states.
ハイ〜、2日前に大好きな国からこの小さな島国に帰ってきたので、そろそろまた色々更新し始めます!かなりたくさんの記事になる予感。。最初に載せるのは今回のアメリカで最初に食べた朝食!
"egg"
109 N 3rd St between Berry&Wythe Brooklyn NY 11249
『egg』っていうレストラン。
The first time I visited this restaurant and tried their omelet two years and a half ago, i just fell in love with the smoothness and the strong dried tomatoes on the side. Here is the post about that time. http://ameblo.jp/95hahaha/entry-11202109223.html
Since then, I had been dreaming about having their breakfast again.
,,,and finally I made it!
二年半前に初めてこのお店を訪れて、オムレツを食べて、すごく感動したのを覚えています。すごく滑らかできめ細かくて、横のドライトマトを炒めたもの?もめちゃくちゃ濃厚で美味しくて!上のリンクからその時の記事に飛べます。
それから、次はいつeggで朝食を食べれるかなあってずっと楽しみにしてて、今回やっと行けました!
The shop was moved from the original place and has become larger than that.
お店が前の場所から移動して新しくなって、さらに店内が広くなっていました。
Hmm,,,stylish.
あ〜小洒落てる。(笑)
Eggs Rothko(over easy egg cooked into brioche bread with cheese) with kale for me. The butter smell of the bread was soooooo good, and the tomatoes were still amazing. I tried kale for the first time. It was a bit stronger than spinach but I liked it!
For my mom,,,,I forgot the name but it was like poundcake and ice-cream with custard or something,,,of course that was good.
ブリオッシュの上に卵が乗って、チーズがかかったエッグロスコと付け合わせにはケールをチョイス。ブリオッシュのバターの香りがめちゃくちゃ良くて、ドライトマトもやっぱり最高でした。ケールはホウレンソウより強い感じで、はじめて食べたけどおいしかった〜!ペペロンチーノみたいな味付けがしてあるの。
お母さんのは、、名前は忘れたけどパウンドケーキにアイスクリーム、それからカスタードがかかってるやつ!こっちも美味しかったです😀
This is definitely the one you should go if you visit NY, I swear!
もしNYに行くなら絶対行ってほしいところです。本当に!♡
See you soon! Juri
Instagram/Twitter@juriokita
コメント
コメントを投稿